Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: CS:GO tarjoilee pohjan maanantaille

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantaina pääosin CS:GO:n puolelta, sillä pelitarjonta on muuten melko vähäistä. Tsekkaa päivän valinnat!

Pelikuponki 1:

mousesports – fnatic

Uudistuneella viisikolla pelaava fnatic on yllättänyt kaikki, sillä se on kaatanut jo BIGin että FaZen. Sen sijaan mousesports kärsi niukan tappion FaZelle ja sen jälkeen selvemmän tappion Natus Vincerelle. Viime ottelussa joukkue kuitenkin kaatoi selvästi Evil Geniusesin ja piti toiveet jatkopaikasta yllä. Vaikka fnatic on ollut pirteä, niin huonoja hetkiä tulee taatusti, kun kokoonpano hakee muotoaan. Mousesports on joukkueista varmempi suorittaja, joten laitetaan joukkueen voittoa lapulle.

Natus Vincere – Evil Geniuses

Natus Vincere on lohkon selvä voittajasuosikki, mutta tappio BIG:lle laittoi tilanteen uusiksi. Nyt tappioihin ei ole varaa, mikäli joukkue haluaa voittaa lohkon. Evil Geniuses on lohkon heittopussi, sillä kolme tappiota on laittanut tiimin jo ulos jatkopeleistä. Tähän otteluun on vain yksi suosikki: Natus Vincere.

Tämä osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

BIG – FaZe Clan

BIG ja FaZe lähtevät otteluun samalta viivalta, sillä kummankin tiimin saldo on 2-1. Panokset tässä ottelussa ovatkin melko kovat, sillä voittaja ottaa ison askeleen kohti jatkopelejä, kun taas tappiolla haaveet kokevat ison kolauksen. BIG teki pienen kokoonpanomuutoksen elokuussa, joten joukkueeseen haettiin uutta sytykettä. FaZe teki aiemmin isoja muutoksia ja ne ovat tuoneet odotetun muutoksen pelaamiseen. Todella tasainen matsi, jossa kallistutaan kuitenkin nyt FaZen puolelle.

USA – Suomi

Naisten MM-kisoissa taistellaan finaalipaikasta. Naisleijonat saavat vastaansa USA:n, joka ei pitäisi millään mittarilla olevan yllätettävissä. Suomen finaalipaikka olisi jäätävä yllätys, joka ei valitettavasti tule toteutumaan. Näin ollen lapulle lähtee USA:n voitto.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!