Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Liigaa ja UCL:ää lapulle

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat Liigasta sekä jalkapallon Mestarien liigasta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat keskiviikolle.

Vetovihjeet tuplaukseen:

JYP – Ilves

Pitkässä tappioputkessa oleva JYP menetti viime ottelussa ylivoimaisesti parhaan pelaajansa Joakim Kemellin sairastuvalle. Menetys on massiivinen, sillä superlupaus on koko Liigan pistepörssin kärkinimi. Ilves on saanut peliään rullaamaan viime viikkoina paremmin ja kuuden ottelun tappioputki katkesi vasta HIFK:n vieraana. Nyt joukkueen pitäisi palata omalla tekemisellä takaisin voittokantaan.

Manchester City – Club Brugge

Joukkueiden välinen kohtaaminen Belgiassa päättyi Cityn 5-1-voittoon. Mikään ei tule muuttumaan tänään, sillä Man City on viikonlopun tappion jäljiltä ärsytetty ja se tulee varmasti takomaan maaleja taululle. Isäntien yli 1,5 maalia pitäisi olla saletti pelivalinta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!