Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 6: NHL:n Prime Time täyttää lauantain lapun!

vetovihjeet

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään NHL:n puolelta, missä on tarjolla runsaasti Prime Time -otteluita. Tässä perustelut ja pelivalinnat lauantaille!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights

Colorado on täysin mykistävässä vireessä, sillä se tuhoaa vastustajat kerta toisensa jälkeen. Vegas jäi viime ottelussa jyrän alle 5-1 ja tuskin mikään tulee muuttumaan tälläkään kertaa. Täysin älyttömällä temmolla pelaava Colorado ei yksinkertaisesti jätä vastustajille mahdollisuuksia. Tilastojen valossa edellinen Vegas-ottelu oli juuri niin selvä kuin lukemat antavat ymmärtää. Luotetaan siihen, että Coloradon murskaava vire jatkuu.

Boston Bruins – Buffalo Sabres

Buffalo lähestyy koko NHL:n historian pisintä tappioputkea peli toisensa jälkeen. Tänään joukkue vierailee Bostonin luona, joten helpotusta ei todellakaan ole luvassa. Sabresin puolustus vuotaa karmealla tavalla ja omiin kolisee maaleja valtavasti illasta toiseen. Boston tarvitsee pisteitä, joten töhöilyyn ei ole tässä ottelussa varaa. Lapulle lähtee Bostonin yli 1,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!