Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: SKA Pietari tarjoilee murskajaiset

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat keskiviikkona Serie A:n sekä KHL:n puolelta. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat illan kohteisiin.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Dinamo Riika – SKA Pietari

Dinamo Riika on totaalisen sekaisin, sillä joukkueen päävalmentaja erosi ja Latvian koronatilanne pakottaa joukkueen pelaamaan tyhjille katsomoille. Edellinen ottelu päättyi Helsingissä Jokereiden 8-0-voittoon, joten se kertonee kaiken. Nyt vastaan asettuu SKA Pietari, joka sai viime ottelussa riveihinsä Mikko Lehtosen. Suomalainen painoi hallitsevan mestarin verkkoon tehot 1+2, kun Omsk kaatui 1-5. SKA Pietari tulee kylvettämään Riikaa tänään isosti.

Cagliari – AS Roma

AS Romalla olisi korkea aika palata tänään voittojen tielle, kun vastaan asettuu sarjajumbo Cagliari. Roman pistetili ei juurikaan kasvanut kärkiotteluissa, sillä Juventus kaatoi Jose Mourinhon miehistön 1-0 ja Napoli-peli päättyi lukemiin 0-0. Tänään on pakko voittaa, mikäli haluaa edes pysyä edes orastavasti kärjen mukana.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!