Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Lapuille Englannin liigacupia sekä NHL:ää!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänäänkin jääkiekkopainotteisina, mutta mahtuipa kahden lapun kattaukseen myös yhden kohteen verran Englannin liigacupiakin!

Pelikuponki 1:

Pittsburgh Penguins – Tampa Bay Lightning

Tampan sesonki on lähtenyt surkeasti käyntiin, sillä hallitseva mestari on hävinnyt kuudesta ottelustaan neljä, eikä varsinaisen peliajan voittoja ole plakkarissa vielä yhtään kappaletta. Viimeisimpänä Tampa joutui Buffalo Sabresin jyrän alle lukemin 5-1.

Pittsburghilla on puolestaan allaan 7-1-murskavoitto Toronto Maple Leafsista, joten valintamme onkin Pittsburghin yli 2,5 maalia – sisältäen myös mahdollisen jatkoajan.

Anaheim Ducks – Winnipeg Jets

Anaheimilla on ollut niin ikään vaikeaa. Viimeisimpään kolmeen otteluun mahtuu tappiot lukemin (Anaheim ensin mainittuna) 5-6, 1-5 ja 3-4. Kyseinen 1-5-tappio tuli juurikin Winnipegille, ja tämän jälkeen Jets kaatoi Nashville Predatorsin 6-4.

Valintamme onkin vierasjoukkueen yli 1,5 maalia – ja myös tässä kelpaa mukaan mahdollinen jatkoaika.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Arsenal – Leeds

Brittifutis jatkuu Englannin liigacupin otteluilla tiistai-iltana. Varmasti lepuutuksia tullaan näkemään, mutta tämä suosii vain Arsenalia, sillä Leedsillä useampi tärkeä palanen on sairastuvalla eikä materiaali ole yhtä laaja kuin Arsenalilla. Tykkimiehet ovat pelanneet upeasti viime viikkoina ja itseluottamus on tapissa. Kotivoittoa lapulle.

Magnitogorsk – Traktor

Magnitogorskin lento tällä kaudella on ollut jopa käsittämätöntä ja joukkue on selvästi koko sarjan paras joukkue. Upeasti on pelannut myös Traktor, joten luvassa on huippumatsi. Vierailijoiden puolustus ei ole niin pitävä kuin Magnitogorskilla, joten kyllähän isännät ovat suosikkeja. Lapulle lähtee Magnin yli 1,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!