Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Englannin liigacupissa nähdään mukana Valioliiga-joukkueet

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistaina Englannin liigacupista, jossa muun muassa suomalaisten edustamat Brentford ja Norwich pääsevät irti.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Brentford – Forest Green

Brentford on saanut loistavan startin Valioliigaan, mikä antaa taatusti uskoa tekemiseen. Tänään varmasti joukkueelta nähdään lepuutuksia, joten avauksessa on luultavammin myös näytönhaluja uhkuva Marcus Forss. Vaikka rotaatiota nähdään niin joukkueiden välinen tasoero on niin hurja, että neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavalla Forest Greenillä ei vieraissa pitäisi olla mahdollisuuksia.

Mainos alkaa

Norwich – Bournemouth

Valioliigassa pahasti tukkaan ottanut Norwich kohtaa tänään Englannin liigacupissa Bournemouthin, joka on aloittanut Mestaruussarjan mainiosti. Isännät tulevat taatusti lepuuttamaan tähtinimiään Valioliigaa silmällä pitäen, mikä on ehdottomasti tärkein kilpailu. Sen sijaan Bournemouth haluaa varmasti lähteä hakemaan isoa päänahkaa, joten luvassa on varmasti tasainen matsi. Laitetaan lapulle vierasjoukkueen yli 0,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!