Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Atalanta ja Real Madrid kohtaavat Mestarien liigassa

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat Mestarien liigan parista, missä on jälleen kaksi herkullista ottelua tarjolla illalle.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Atalanta – Real Madrid

Real Madrid kärsii ottelun alla valtavista loukkaantumishuolista. Se tarkoittaa sitä, että maalintekokilpailuun joukkue ei voi missään nimessä lähteä. Real Madrid tulee varmasti pelaamaan vieraissa todella varman päälle ja se näkyy tulostaululla. Kertoimet puoltavat maaleja, joten undereista löytyy valueta. Alle 3,5 maalia lapulle.

Mainos alkaa

Mönchengladbach – Manchester City

Manchester City on kenties tällä hetkellä Mestarien liigan suurin voittajasuosikki. Huimassa lennossa oleva joukkue haluaa myös voittaa pytyn enemmän kuin mitään, koska edelliset keväät ovat päättyneet pettymykseen. Mönchengladbach on pelannut viime viikot tahmeasti ja nyt myös kotietu on poissa, koska ottelu pelataan Budapestissa. Man City jyllää sellaisella materiaalilla, että voitto tulee ja se voi olla myös selvä.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!