Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Lätkää tiistaille!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistaina Liigasta sekä NHL:stä. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat toisen päivän kumpaankin lappuun.

Vetokuponki 1:

Arizona Coyotes – Colorado Avalanche

Colorado Avalanche on yltynyt hirmuiseen vireeseen, ja tällä hetkellä joukkue liiteleekin 7 ottelun voittoputkessa. Joukkueen viisi viimeisintä ottelua ovat päättyneet – Colorado ensin mainittuna – seuraavanlaisiin lukemiin: 5-1, 6-0, 5-1, 8-4, 4-1.

Mainos alkaa

Viimeisimpänä Colorado kohtasi maanantaina juurikin Arizonan ja tuo matsi päättyi siis 5-1-vierasvoittoon.

Tuskinpa päivässä on ihmeitä ehtinyt tapahtua, joten Coloradon maaleja on luvassa. Lapulle isketäänkin singlenä Coloradon yli 3,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Kärpät – Pelicans

Oulun Raksilassa pelataan isoista pisteistä tiistaina, sillä molemmat joukkueet haluavat nostaa sijoituksiaan. Kärpät on napannut kaksi tärkeää vierasvoittoa alle, kun taas Pelicans on kolmen ottelun tappioputkessa. Kärppien materiaali on astetta kovempi ja lahtelaisten riveihin ison loven tekee Iikka Kangasniemen loukkaantuminen.

Laitetaan lapulle Kärppien suora voitto.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!