Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Jokerit ja Vitjaz kohtaavat toistamiseen!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään KHL:n puolelta, missä Jokerit ja Vitjaz kohtaavat kahden päivän sisään toistamiseen.

Ilmainen futisvisa! Veikkaa UCL-otteluiden tapahtumia ja voita ilmaisveto

Vetovihjeet tuplaukseen:

Spartak Moskova – Sotshi

Spartak Moskova ei ole vielä varmistanut pudotuspelipaikkaa, joten tänään joukkue haluaa taatusti napata täyden pistepotin ja ottaa askeleen lähemmäksi tosipelejä. Sotshi pelaa ilman mitään panosta ja se on jo pitkään näkynyt tekemisessä. Kun toisella on asenne ja motivaatio huipussa, niin yleensä ilman panosta pelaava joukkue on vailla mahdollisuuksia. Varsinkin jos kyseessä on vielä selvästi heikompi nippu.

Mainos alkaa

Jokerit – Vitjaz

Joukkueiden eilinen ottelu päättyi lukemiin 5-1. Jokerit laittoi samalla Vitjazin hankalaan tilanteeseen, sillä pudotuspelipaikka on käytännössä karannut joukkueelta. Tänään se voi saada lopullisen sinetin. Tämä tarkoittaa sitä, että Vitjazin pelaajat saattavat keskittyä aivan kaikkeen muuhun kuin jääkiekon pelaamiseen. Jos esimerkiksi Jevgeni Artjuhin lähtee sekoilemaan, niin Jokerit saa taatusti ylivoimaa ja paljon. Muutenkin helsinkiläiset ovat joukkueista selvästi kovempi ja joukkue tarvitsee pisteitä varmistaakseen viidennen sijan. Laitetaan lapulle yli 2,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!