Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Jokerit hakee kahdeksatta perättäistä voittoa

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat Ranskan Ligue 1:stä sekä jääkiekon KHL:stä. Tsekkaa perustelut ja pelivalinnat keskiviikolle.

Vetovihjeet tuplaukseen:

FC Metz – PSG

PSG:n viime viikot ovat olleet kaikkea muuta kuin juhlamarssia. Voittoja tietysti tulee tilille, mutta peli ei häikäise. Tekemistä riittää ja varsinkin Lionel Messiltä odotetaan tehoja. Nyt joukkueella on oiva tilaisuus nostattaa itseluottamusta, kun vastassa on sarjan häntäpäässä oleva Metz. Lukemien pitäisi olla todella selvät, mikäli PSG on edes lähellä omaa tasoaan.

Torpedo – Jokerit

Jokereiden voittoputki on jo seitsemän ottelun mittainen, joten tekeminen on äärettömän kovalla tasolla. Torpedo vieraili viime viikolla Helsingissä ja tuolloin Jokerit nappasi 5-4-voiton rankkarikisan jälkeen. Maaleja on varmasti luvassa myös tänään, sillä Torpedon vahvuudet ovat hyökkäyksessä eikä puolustuksessa. Jokerit yli 1,5 maalia kelpaa tuplaukseen.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!