Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: KHL-tuplalla jatketaan eteenpäin!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistaina KHL:stä, jossa luotetaan suursuosikkien voimaan. Tässä pelivalinnat tiistai-illalle!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Dynamo Moskova – Dinamo Riika

Dynamo Moskova on toistaiseksi edennyt KHL:ssä voitosta voittoon. Joukkueen dominoinnista kaiken kertoo se, että kuudessa ottelussa on syntynyt yhteensä 29 maalia. Dinamo Riika on puolestaan kerännyt kahdeksasta ottelusta kuusi pistettä, joten startti on kankea. Toisaalta materiaalikin on sellainen, että hirveästi enempää ei voi odottaa.

Mainos alkaa

SKA Pietari – Amur

SKA Pietari on saanut rauhassa valmistautua otteluun, kun taas Amurin pelitahti on ollut tiiviimpi. Tämäkin sataa entisestään tähtisikermän laariin. Kun tähän päälle lyödään valtava materiaaliero sekä kotietu, niin Amurilla ei pitäisi yksinkertaisesti olla mitään mahdollisuuksia voittoon. Amur ei ole ainuttakaan peliä vielä vieraissa tällä kaudella voittanut eikä sitä tule tiistainakaan.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!