Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: KHL:n pudotuspelit starttaavat!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jääkiekon maailmasta, jossa käynnistyy muun muassa KHL:n pudotuspelit.

Vetokuponki #1:

SKA Pietari – Dinamo Minsk

SKA Pietari on yksi suurimmista mestarisuosikeista ja kuten on nähty, niin tähtisikermä saa aina tosipelien alkaessa yhden vaihteen lisää koneistoonsa. Dinamo Minsk pelasi hienon runkosarjan, mutta nyt eväät loppuvat kesken. SKA tulee lyömään statement-tason esityksen heti kärkeen ja nappaa ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan.

Mainos alkaa

Dynamo Moskova – Severstal

Tässä otteluparissa lähtökohdat ovat hyvin samanlaiset. Dynamo Moskova on kovassa vireessä ja menestystä sopii odottaa. Hienon runkosarjan pelannut Severstal ei vain pysy enää kyydissä. Dynamo on voittanut 12 edellisestä ottelusta 11 ja tähän mahtuu muuan muassa 5-2-vierasvoitto Severstalista. Nyt kotikaukalossa tulos tulee olemaan sama.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Vetokuponki #2:

Malmö – Frölunda

Ruotsin SHL:n tiistain ainoassa ottelussa kohtaavat hurjassa lennossa oleva Malmö sekä ei-niin-hurjassa-lennossa-oleva Frölunda.

Frölundan saldo viimeisestä kuudesta ottelusta on viisi tappiota. Malmö puolestaan on voittanut viisi viimeisintä otteluaan varsinaisella peliajalla – ja jokaisessa noista matseista se on tehtaillut vähintään kolme osumaa vastustajan reppuun.

Malmön yli 2,5 maalia on valintamme!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!