Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Futista ja Liigan pudotuspelejä lapulle!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat viikon avajaisiksi Liigan pudotuspeleistä sekä jalkapallon puolelta, missä pelataan muun muassa Valioliigaa.

Pelikuponki 1:

Leeds – Liverpool

Liverpool taistelee kynsin ja hampain pääsystä Mestarien liigan sijoille. Se on ainut päämäärä loppukauteen, joten kaikki panokset ovat Valioliigassa. Leeds pelaa enää kunniasta, joten vierailla ainakin viimeinen puristus on kovempi. Pool on viime aikoina raapinut kovia voittoja ja se jatkuu myös maanantaina.

Mainos alkaa

Randers – Midtjylland

Midtjylland johtaa sarjaa ja taistelee tiukasti mestaruudesta. Nyt on loistava sauma kuroa lisää eroa, kun vastassa on mestaruuslohkon viimeisenä oleva Randers. Midtjylland on voittanut joukkueiden 10 edellistä kohtaamista. Randersin edellinen voitto on vuodelta 2012, joten se kertonee kaiken joukkueiden tasoerosta. Laitetaan lapulle X2

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaukseen.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Lukko – Ilves

Runkosarjan voittaja Lukko lähtee pudotuspeleihin 7 ottelun voittoputkessa. Puolivälierävastustaja Ilves puolestaan lunasti paikkansa kahdeksan parhaan joukosta yllättämällä KooKoon säälipleijareissa yhteismaalein 6-4.

Ei kuitenkaan ole epäselvyyttä, etteikö raumalaisryhmä lähtisi tähän ottelusarjaan valtavana ennakkosuosikkina. Eiköhän avausottelussa nähdä nälkäinen Lukko, joten tuplauuksen avauskohteeksi isketään kotijoukkueen yli 2,5 maalia.

TPS – Pelicans

Tähän ottelusarjaan ennakkosuosikkina puolestaan lähtee Pelicans.

TPS:n kone alkoi loppukaudesta yskiä, sillä runkosarjan viimeisistä 7 ottelusta tuloksena oli 5 tappiota. Pelicansilla viimeisen 6 ottelun saldo oli 5 voittoa.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran reilut pari viikkoa sitten, ja tuolloin Pelicans oli voittolaukausten jälkeen parempi 4-3.

Hypätään ennakkosuosikin kelkkaan ja täydennetään tuplaus maltillisella kohteella: Pelicans yli 1,5 maalia.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!