Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Ruotsi ja Kanada taistelevat välieräpaikasta

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat miesten jääkiekon puolelta, missä Ruotsi ja Kanada taistelevat paikasta neljän parhaan joukkoon.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Ruotsi – Kanada

Ruotsi pääsee mukavammista lähtökohdista puolivälierään, sillä joukkue on eilen saanut levätä, kun taas Kanada joutui pelaamaan Kiinaa vastaan. Ruotsilla on myös materiaalin puolesta etu, sillä joukkueessa pelaajat tuntevat toisensa ja laatua löytyy. Vaikka Kanadallakin on nimimiehiä, niin onhan kyseessä kuitenkin melkoinen muukalaislegioona, jolla ei ole yhteisiä kokemuksia lainkaan.

Ruotsi on vahvoilla välieriin, mutta se vaatii Tre Kronorilta onnistunutta esitystä. Mikäli peli on samanlaisessa iskussa kuin Suomea vastaan kaksi ensimmäistä erää, niin voitto tuoksuu vahvasti ilmassa.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!