Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: PSG ja Real Madrid kohtaavat Mestarien liigassa

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat Mestarien liigan puolelta, missä PSG saa vastaansa Real Madridin. Tsekkaa perustelut ja pelivalinta.

Vetovihjeet tuplaukseen:

PSG – Real Madrid

Kahden todellisen jättiläisen kohtaaminen starttaa Mestarien liigan pudotuspelit. Kummallekin tippuminen tässä vaiheessa olisi järisyttävä pettymys. PSG hankki viime kesänä riveihinsä Lionel Messin, jotta se saavuttaisi unelmansa eurokentillä. Nyt on aika todistaa kyvyt. Real Madridin riveissä ei ole aivan vastaavaa tähtiloistoa, mutta se on enemmänkin joukkue. Tiistaina mitataan, että ovatko yksilöt vai joukkue vahvempi.

PSG:llä on kotietu puolellaan tiistaina ja se saattaa olla ratkaiseva tekijä kääntämään avausosan. Laitetaan lapulle sinkkuna PSG:n voittoa.


Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!