Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Urakka käynnistetään jääkiekon voimin!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

On uusi viikko, joten on jälleen tuplauksen aika! Tällä kertaa maanantaiset vetovihjeet tulevat jääkiekon puolelta.

Vetokuponki 1:

Dinamo Riika – Ak Bars Kazan

Dinamo Riika on luettavissa yhdeksi KHL:n heittopusseista, ja maanantaina se saa todella kovan vieraan Ak Bars Kazanin muodossa.

Dinamolla on allaan rapea 8 ottelun tappioputki, joten senkään puolesta odotukset iltaa kohden tuskin ovat kovin korkealla. Pientä buustia pelaamiseen saattaa tuoda se fakta, että viimeksi, kun joukkueet kohtasivat muutama viikko sitten, Dinamo hoiti homman nimiinsä jatkoajan jälkeen 4-5.

Mainos alkaa

Eiköhän osumia nähdä myös tänään, joten yli 4,5 maaia on valintamme!

Zürich – Servette

Sveitsin NLA:ssa nähdään tunnetusti melko runsasmaalisia kamppailuja. Näin on ollut myös näiden kahden joukkueen tämän kauden otteluissa, sillä Zürichin peleissä osumia on syntynyt 5,7:n ja Servetten 5,6:n maalin keskiarvolla.

Zürichillä on viikonlopulta allaan 6-3-vierasvoitto Bernistä, ja Servettellä puolestaan 4-1-vierasvoitto Davosista.

Napataan myös tähän matsiin yli 4,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan.

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Vetokuponki 2:

Dallas Stars – Nashville Predators

Yön ottelussa kohtaa kaksi heikossa vireessä olevaa joukkuetta. Kuitenkin Dallasin pelaaminen on edes jossakin mallissa, mutta tiukat pelit ovat kääntyneet vastustajille. Sen sijaan Nashville on totaalisen sekaisin. Edellisessä ottelussa tuli turpaan NHL:n heittopussi Detroit Red Wingsiltä. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmat menivät Dallasin nimiin. Ensimmäinen suorastaan suvereenisti lukemin 7-0. Dallasin voitto kelpaa lapulle singlenä, joten se painetaan lapulle.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!