Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Valioliigalla ja NHL:llä urakka käyntiin!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat maanantaina Valioliigasta ja NHL:stä, mistä molemmista kaivettiin yksi sinkku lapulle. Tsekkaa avauspäivän pelivalinnat!

Pelikuponki 1:

West Bromwich – Southampton

West Bromwich vietti viimeisessä ottelussaan melkoisia maalijuhlia Chelsean kanssa. Nämä bileet tosin päättyivät WBA:n kannalta hieman harmillisesti, sillä Chelsea haki voiton lukemin 5-2.

Mainos alkaa

Southamptonin matseissa osumia on nähty niin ikään paljon. Viimeisimmässä ottelussaan se kaatoi Burnleyn 3-2, ja sitä ennen Southampton puolestaan oli hakenut Bournemouthista cupissa 3-0-voiton. Tuota taas oli edeltänyt 1-2-tappio Valioliigassa Brightonille.

Ennusmerkkejä on ilmassa, että myös tänään maaliverkot heiluisivat, joten yli 2,5 maalia napataan lapulle mielihyvin.

AIK Tuholma – Degerfors

Perinteikäs suurseura AIK saa Ruotsin sarja-avauksessa vastaansa sarjanousija Degerforsin. Eiköhän pallo vähintään kerran löydä vieraiden verkkoon. Täydennetäänkin kuponki kohteella AIK yli 0,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Columbus Blue Jackets – Chicago Blackhawks

Columbus laittoi siirtoruletin käyntiin ja joukkueesta lähti luottopelaajia uusiin maisemiin. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että kulunut kausi on taputeltu ja katseet käännetty ensi kauteen. Sen sijaan Chicago taistelee pudotuspelipaikasta, joten joukkueella on valtavat panokset ottelussa. Chicago voitti edellisessä ottelussa Columbuksen numeroin 3-4. Nyt entisestään heikentynyt Columbus tulee jälleen kokemaan tappion. Vierasvoittoa sinkkuna tuplaukseen.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!