Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Huuhkajat kohtaa Kazakstanin!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon MM-karsintojen sekä jääkiekon KHL:n puolelta. Tässä pelivalinnat tiistaille!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Kazakstan – Suomi

Suomella on tiistaina pakkovoitto. Mikään muu kuin kolme pistettä ei yksinkertaisesti kelpaa, mikäli haluaa pitää kiinni mahdollisuudesta selvitä MM-kisoihin. Huuhkajien hyökkäämisen on parannuttava, sillä muuten Kazakstan voi aiheuttaa yllätyksen. Suomi tuskin tulee maaleilla juhlimaan, mutta ilman henkilökohtaisia virheitä myös isäntien maalihanat tulevat olemaan tukossa. Alle 2,5 maalia kelpaa mainiosti tuplaukseen.

Jokerit – Neftekhimik

Jokereiden vieraskiertue toi tilille pelkästään kolme tappiota. Tämän johdosta valmistautuminen illan Neftekhimik-otteluun on taatusti kunnossa. Normaalisti lähtökohdat voisivat olla uhka, mutta nyt jokainen Jokereiden pelaaja haluaa taatusti palata voittokantaan. Tasoero on valtaisa ja se tulee näkymään kaukalossa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!