Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 3: Futiksen MM-karsinnat jatkuvat!

vetovihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat keskiviikkona jalkapallon MM-karsintojen puolelta, missä on useampi mielenkiintoinen kamppailu luvassa.

Pelikuponki 1:

Kazakstan – Ukraina

Jalkapallon MM-karsinnat jatkuvat keskiviikkona ja taistelu tärkeistä pisteistä jatkuu. Suomen lohkossa pelaavat Kazakstan ja Ukraina kohtasivat viime kierroksella ja tuolloin pisteet tasattiin 1-1. Ukraina vei kuitenkin peliä, miten tahtoi, mutta maalinteko tökki pahemman kerran. Nyt samaa kauneusvirhettä tuskin tapahtuu, vaan Ukraina nappaa pisteet kotiin. Mikäli ei, niin sitten maa voi alkaa hautamaan unelmaa MM-kisoista.

Moldova – Itävalta

EM-kisoissakin esiintynyt Itävalta on keskiviikkona pakkivoiton edessä, kun vastassa on lohkon ennakkoon heikoin joukkue Moldova. Isännät ovat pelanneet kolme ottelua karsinnoissa ja päästäneet 13 maalia. Itävalta on monta pykälää kovempi joukkue ja se tulee hakemaan pisteet vieraista. Lapulle lähtee maan yli 1,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Pelikuponki 2:

Norja – Hollanti

Hollanti esiintyi EM-kisoissa kelvollisesti, mutta sitten tosipelien alkaessa joukkue jäätyi totaalisesti. Nyt sellaiseen ei ole varaa, sillä MM-karsinnoissa tilanne on varsin tiukka. Hollannin onneksi Virgil van Dijk on kunnossa ja tekee paluun maajoukkueeseen. Norjalla on muuan Haaland, mutta muuten Hollannin nippu on kovempi. Kun Haalandin päällystakiksi on laittaa van Dijkin kaltainen tähtinimi, niin kärki ei saa helpolla yhtään maalipaikkaa. Lähdetään Hollannin kelkkaan.

Ranska – Bosnia ja Hertsegovina

Kun Hollannista irtoaa jo kova kerroin, niin kylkeen riittää joku täysin saletti kohde. Tällä kertaa valinta kohdistuu siihen, että Ranskan ja Bosnia ja Hersetgovinan välisessä ottelussa nähdään vähintään yksi maali.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!