Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Täysin jääkiekon voimin eteenpäin

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tulevat maanantaina jääkiekon puolelta. Lapulle löytyi niin NHL-, KHL- kuin DEL-liigan kohteita. Tsekkaa pelivalinnat!

Pelikuponki 1:

Winnipeg Jets – Calgary Flames

Calgary sai viime ottelussa katkaistua orastavan tappioputkensa, kun se kaatoi Montrealin numeroin 2-0. Sen sijaan Jets kärsi 4-1-tappion kotikaukalossa Vancouverille. Flames on materiaaliinsa nähden alisuorittanut, mutta potentiaalia joukkueesta löytyy. Sen sijaan Jets joutuu pelaamaan vielä ilman Pierre-Luc Duboisia ja se syö hyökkäystä. Puolustus joukkueella nyt on jo muutenkin heikko, joten Flamesilla on eväät ehdottomasti voittoon.

Tämä lappu osallistuu Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Düsseldorfer EG – Krefeld

Nämä kaksi joukkuetta ovat mättäneet melkoisella urakalla maaleja Saksan jääkiekon pääsarjassa, eli DEL:ssä.

Düsseldorfin viimeinen ottelut päättyi 4-3-tappioon Bremerhavenille, ja tätä puolestaan olivat edeltäneet 5-3-kotivoitto Eisbären Berlinistä sekä 5-1-vierasvoitto Kölner Halesta.

Krefeldin viimeisin matsi päättyi 0-7-tappioon Kölnerille, ja sitä oli edeltänyt 6-3-voitto Iserlohnista.

Isketään lapulle siis tämän ottelun yli 5,5 maalia.

Traktor Tsheljabinsk – Ak Bars Kazan

Kuten kaikki varmasti tietävät, vierasjoukkue kuuluu KHL:n ehdottomiin kärkijengeihin. Vaikka Traktor on sekin pelannut tällä kaudella mukiinmenevästi, tuskinpa se valitsemaamme pelikohdetta tuhoaa – onhan Kazan tehnyt kaksi maalia tai enemmän peräti 18 perättäisessä ottelussa.

Lappu täydennetään siis Kazanin kahdella osumalla, eli kohteella Ak Bars Kazan yli 1,5 maalia.

Viimeisimmän kerran joukkeet kohtasivat 8. tammikuuta ja tuolloin Ak Bars vei homman nimiinsä voittolaukausten jälkeen 3-2.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!