Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: Mestarien liigasta tiistain pelivalinnat

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tiistai-iltana Mestarien liigasta, jossa luotetaan Barcelonaan ja Bayerniin. Tässä pelivalinnat!

Vetovihjeet tuplaukseen:

Dinamo Kiov – Barcelona

Joukkueet kohtasivat viime kierroksella Camp Noulla ja tuolloin Barcelona nappasi 1-0-voiton. Dinamo Kiov ei saanut tuossa ottelussa ainuttakaan vetoa maalia kohti. Nyt lähtökohdat ovat hieman tasaisemmat, mutta voittajasuosikki on selvä. Valmentajaa vaihtanut Barcelona tarvitsee vieraista voiton, sillä mikään muu ei jatkopaikan tavoittelussa kelpaa. Vierasvoittoa lapulle.

Bayern München – Benfica

Bayern voitti vieraissa joukkueiden välisen taiston numeroin 4-0. Nyt joukkueella on mahdollisuus varmistaa jatkopaikka, mikäli se onnistuu voittamaan Benfican kotikentällä. On vaikea nähdä mitään muuta lopputulemaa kuin kotivoitto, joten laitetaan se tuplauksen toiseksi kohteeksi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!