Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 1: Maanantain valinnat tulevat KHL:stä!

vetovihjeet pelivihjeet tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään KHL:stä, jossa pelataan maanantain kunniaksi iso tukku matseja. Tässä pelivalinnat ja perustelut lapuille.

Pelikuponki 1:

Sibir Novosibirsk – Dynamo Moskova

Dynamo Moskova löytyy Läntisen konferenssin vitospaikalta. Joukkue koki pienen suvantovaiheen pelissään, mutta viimeisimmästä ottelusta se kävi hakemassa komean 4-1-voiton Jekaterinburgista.

Dynamo on tehtaillut maaleja 2,4:n keskiarvolla ottelua kohden, joten eiköhän jo pelkästään tulikuuma ykkösketju Jaskin – Shipachyov – Petersson taio kiekon Sibirin reppuun ainakin kertaalleen.

Mainos alkaa

Sibirin kausi on sujunut ihan mukiinmenevästi, mutta myös omissa on kolissut, joten materiaaliltaan selvästi vahvemman Dynamon yli 1,5 maalia kuulostaa erinomaiselta pelivalinnalta.

SKA Pietari – Spartak Moskova

SKA Pietari löytyy tuttuun tapaan Läntisen konferenssin kakkospaikalta, heti CSKA Moskovan perästä.

Joukkue on kuitenkin nyt harvinaisessa kahden ottelun tappioputkessa, kun se hävisi Ak Bars Kazanille 2-1 ja tämän jälkeen Traktor kävi hakemassa Pietarista voiton samoin lukemin.

Spartak Moskova saa tänään vastaansa todella, todella ärsytetyn SKA:n, joten eiköhän pietarilaiset iske kiekon maaliin vähintään kolme kertaa – latoihan CSKA:kin viime viikolla Spartakia vastaan peräti 9 osumaa.

Lapun toiseksi kohteeksi napataan siis SKA:n yli 2,5 maalia.

tuplaus 0710-2

 

Pelikuponki 2:

Dinamo Riika – HK Vitjaz

Vitjaz on ollut viime aikoina jopa häkellyttävän kovassa vireessä, sillä viimeiseen viiteen otteluun on kaatunut niin SKA Pietari, Jekaterinburg, Magnitogorsk kuin CSKA Moskovakin.

Dinamo Riika puolestaan on ollut tällä kaudella odotetun umpisurkea ja nyt joukkue seilaa 7 ottelun tappioputkessa. Noissa matseissa omissa on kolissut peräti 33 kertaa.

Vitjazin yli 2,5 maalia on valintamme tähän matsiin.

Jekaterinburg – Traktor Tsheljabinsk

Avtomobilist on tällä kaudella ehtinyt pelaamaan 9 kotiottelua, ja vähimmilläänkin maaleja on nähty varsinaisella peliajalla neljä kappaletta.

Koska Vitjazin maalit tarjosivat jo yksinään niin isoa kerrointa, voidaankin tähän matsiin valita todella turvallinen yli 2,5 maalia.

Tämä lappu osallistuu Coolbetin Tuplaus-kampanjaan!

TUPLAUS-KAMPANJAAN!

tuplaus 0710-1

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!