Vetovihjeet tuplaukseen – päivä 2: UCL tarjoilee tiistain kohteet!

vetovihjeet vetovihje pelivihjeet vetovihje tuplaus

Vetovihjeet tuplaukseen tulevat tänään jalkapallon Mestarien liigasta, jossa luotetaan suurseurojen vireeseen.

Vetovihjeet tuplaukseen:

Club Brügge – PSG

PSG on aloittanut UCL-kautensa vakuuttavasti, kun avausottelussa se kaatoi Real Madridin 3-0, minkä jälkeen joukkue kävi hakemassa 1-0-voiton Galatasaraysta.

Tämän illan kenraaliharjoituksessa perjantaina se kävi hakemassa komean 4-1-voiton Nicestä Ranskan liigan ottelussa.

Mainos alkaa

Club Brüggen kausi Mestarien liigassa alkoi kahdella tasapelillä, kun ensin kotiottelu Galatasarayta vastaan päättyi 0-0, minkä jälkeen joukkue venyi hienosti Real Madridin vieraana 2-2-tasuriin.

PSG:n tähtisikermästä on tänään sivussa Neymar, mutta Kylian Mbappe ja kumppanit pitävät taatusti huolen siitä, että kotijoukkueelle on luvassa hikinen iltapuhde. Joukkueiden tasoero on niin selvä, että PSG:lle tarjottavaan voittokertoimeen isketään kiinni.

Manchester City – Atalanta

Manchester City on aloittanut UCL-taipaleensa komeasti kahdella voitolla, kun ensiksi se kävi hakemassa 3-0-voiton Shakhtarista, minkä jälkeen Dinamo Zagreb kaatui kotikentällä 2-0.

Atalantan UCL-startti meni täysin vihkoon, sillä ensin Dinamo Zagreb möyhensi Serie A -joukkueen maanrakoon 4-0-voitolla, minkä jälkeen Shakhtar kävi hakemassa Italiasta 2-1-voiton.

City on otteluun luonnollisesti valtava ennakkosuosikki, ja heidän voittokertoimensa sopii vallan mainiosti tuplauslapun toiseksi kohteeksi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

tuplaus vetovihjeet 2210

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!