Vetovihjeet: KHL:ssä pelataan todellinen huippukamppailu maanantai-iltana

Vetovihjeet: KHL:ssä pelataan todellinen huippukamppailu maanantai-iltana

Vetovihjeet tulevat maanantaina KHL:stä, joka tarjoilee muun muassa yhden todellisen jättien kohtaamisen. Tässä pelivalinnat ja perustelut iltaan.

Vetovihjeet:

Ak Bars Kazan – Severstal

Ak Bars Kazan on pelannut neljä ottelua, mistä on irronnut tilille yhteensä kuusi pistettä. Ainut tappio tuli TsSKA Moskovalle, joten kauden alkua voidaan pitää hyvänä. Severstal on voittanut kuudesta pelistä kaksi, mikä on täysin odotettua joukkueelle. Ak Bars Kazan on ottelussa selvä ennakkosuosikki, sillä materiaali ja yhteispeli on ihan omaa luokkaansa tässä otteluparissa. Kazanin yli 2.5 maalia lähtee lapulle.

TsSKA Moskova – Lokomotiv Jaroslavl

Lokomotiv lähti kovin odotuksin kauteen, mutta ainakin toistaiseksi on ollut aika nuhasta, koska neljästä kotiottelusta irtosi vain kaksi voittoa. TsSKA Moskova haki viime ottelussa kovan voiton, kun se kaatoi SKA:n Pietarin jääpalatsissa numeroin 3-0. Koneisto rullaakin totutulla tavalla, joten moskovalaisnippu on todella vaikea kaataa. Varsinkin kotikaukalossa yllätyksiä harvemmin sattuu, joten TsSKAn voitto kelpaa lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut