Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Valioliiga ja Bundesliiga käynnistyvät!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat perjantain osalta futiksesta. Lapulle mahtui Valioliigaa, Veikkausliigaa sekä Bundesliigaa!

Tsekkaa myös: Coolbet Leaguen Valioliigaspesiaali – voittajalle 2000 €, viikoittainen palkintopotti 1100 €

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

Brentford – Arsenal

Mainos alkaa

Sarjanousija Brentford on tiukan paikan edessä heti avausottelussaan, kun vastaan asettuu tähtipelureita vilisevä Arsenal.

Vaikka Arsenal onkin Arsenal, ei joukkueella pitäisi olla ongelmia napata avausmatsista voittoa – vielä kun ottaa huomioon sen, ettei Brentford varsinaisesti tehnyt mitään tähtihankintoja Championshipin nousujuhlien jälkeen.

Isketään triplauksen avauskohteeksi Arsenalin yli 1,5 maalia, joka tarjoilee kelpo kertoimen.

FC Lahti – Haka

FC Lahden tappioton putki venähti viime viikonloppuna jo 12 ottelun mittaiseksi. Sarjataulukon sijoituskin viestittää hyvin sujuneesta sesongista, sillä lahtelaisryhmä löytyy kolmospaikalta.

Aivan yhtä hyvin ei ole sujunut Hakalla, joka on sarjassa yhdeksäntenä, vain neljä pistettä sarjajumbo KTP:tä enemmän keränneenä.

FC Lahti 1X on valintamme.

Mönchengladbach – Bayern München

Myös Saksan Bundesliiga pääsee vauhtiin, ja heti avauspäivänä päästään todistamaan kahden laatujoukkueen kohtaamista. Vaikka Bayernin harjoituspelit eivät olekaan sujuneet mitenkään mairittelevasti, on niistä turha vetää sen suurempia johtopäätöksiä.

Tähän matsiin on ainoastaan yksi ennakkosuosikki – ja se on vierasjoukkue. Bayern X2 täydentää Triplauksen.

TÄSTÄ TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!