Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Eurooppa-liigan finaali huipentaa illan!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat perjantaina Eurooppa-liigan finaalista sekä CS:GO:n ESL One Cologne -turnauksesta.

Vetovihjeet triplaukseen:

Sevilla – Inter

Eurooppa-liigan finaalissa kohtaavat perjantai-iltana espanjalainen Sevilla ja italialainen Inter. Kummankin vire finaalin alla on kova, joten odotettavissa on varmasti jännittävä ottelu.

Vaikka Sevilla onnistui pudottamaan välierissä Manchester Unitedin, niin jotenkin finaalin voittajaksi joukkuetta on vaikea nähdä. Inter on hitusen verran parempi joukkue jokaisella osa-alueella ja pelaajat suorittavat tunnollisesti vaativan valmentajan Antonio Conten pelifilosofiaa.

Mainos alkaa

Interin voitosta on tarjolla sellainen kerroin, että sitä ei voi Triplauksessa ohittaa.

MAD Lions – mousesports

Triplauksen toinen kohde tulee ESL One Cologne -turnauksesta, jossa pelataan turnauksessa säilymisestä. Mousesports oli lähellä kaataa avausottelussa Natus Vinceren, mutta lopulta kahden huippujoukkueen kohtaaminen kääntyi venäläis-ukrainalaisen tiimin hyväksi. MAD Lions kärsi avausottelussa puolestaan tappion Complexitylle ja tulos oli huomattavasti selvempi. Tanskalaisjoukkue ei ole lähelläkään kevään huipputasoa, joten mousesportsin pitäisi voittaa kamppailu, vaikka tiimilläkin riittää parannettavaa.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät voit lukea TÄSTÄ!