Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Suuri ja kaunis tekee paluun: Mestarien liigan pudotuspelit jatkuvat. Vetovihjeet triplaukseen tulevatkin siis ansaitusti UCL:n puolelta!

Vetovihjeet triplaukseen:

Manchester City – Real Madrid

City kävi hakemassa avausosassa 2-1-voiton Madridista, mutta joukkueella ei tänään täysipainoista kotikenttäetua ole, sillä katsojia ei luonnollisestikaan päästetä Etihadille.

Real Madrid oli koronatauon jälkeen La Ligassa täysin pitelemätön, sillä se nappasi 10 voittoa. Ainoa kauneusvirhe tuli vihoviimeisessä ottelussa – mestaruuden jo ratkettua – kun Los Blancos taipui tasapeliin Leganesia vastaan.

Mainos alkaa

City oli niin ikään liekeissä, mutta on varmaa, että tänään se joutuu äärimmäisen haasteen eteen. Viimeksi Pep Guardiolan ryhmä jotui tosipaikan eteen 18. heinäkuuta FA Cupin välierässä, josta Arsenal nappasi 2-0-voiton.

Mikään mahdottomuus ei ole, että Real hakisi tänään Etihadilta jopa voiton – siitäkin huolimatta, että City on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki. Real Madrid X2 tarjoilee niin hyvän kertoimen, että se valikoidaan triplauksen tukijalaksi.

Juventus – Lyon

Tässä ottelussa on vain yksi suosikki – ja se on kotijoukkue Juventus.

Joukkueen voittomotivaation täysin uudelle pykälälle nostaa se fakta, että Lyon onnistui avausosassa yllättämään nappaamalla 1-0-voiton.

Karu fakta Lyonin kannalta on se, että joukkue on joutunut neppailemaan harjoitusotteluita valmistautuessaan illan matsiin, sillä Ranskan liigaa ei enää maaliskuun alun jälkeen pelattu. Yksi cup-finaali PSG:tä vastaan (0-1-tappio rankkareiden jälkeen) ei paljoa auta.

Täydennetäänkin triplaus-lappu siis Juventuksen voitolla. Jalkapalloromanttisessa mielessä voimme toivoa 1-0-voittoa, jotta pääsisimme jännittämään jatkoaikaa. Luvassa saattaa kuitenkin olla ranskalaisten kannalta rumemmatkin lukemat.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!