Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: HIFK ja Kärpät perjantaina lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigan puolelta, missä luotetaan HIFK:n ja Kärppien voittoihin.

Vetovihjeet triplaukseen:

HIFK – KalPa

Nordikselle saapuu perjantaina vieraaksi KalPa, jolla on alla raastava ottelu eiliseltä, kun joukkue onnistui kaatamaan kotikaukalossa Lukon. HIFK pääseekin otteluun paremmassa vireystilassa, joka voi olla jopa ratkaiseva asia lopputuloksen kannalta. Helsinkiläisten loukkaantumishuolet alkavat pikku hiljaa olemaan takana päin ja jalkeilla oleva hyökkäys on jo äärimmäisen kova. Kotivoittoa lapulle.

Sport – Kärpät

Sport pääsee vihdoin kotiyleisön eteen ja vieraaksi saapuu heti kärkeen Oulun Kärpät. Sportin kaudelle tulevat viikot näyttävät suunnan, kun edessä on kotipelien putki. Sportin materiaali ei ole missään nimessä Kärppien tasoa, mutta Risto Dufvan pelikirjalla on ennenkin kaadettu isompia. Tänään se ei kuitenkaan tapahdu, joten vierasvoittoa lapulle.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!