Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Sibir ja Jokerit kohtaavat jo klo 14:30

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Sibir-Jokerit-pelistä, josta on odotettavissa vierasjoukkueelle haastavaa koitosta. Tässä pelivalinta.

Vetovihjeet triplaukseen:

Sibir – Jokerit

Jokerit on kovan paikan edessä perjantaina, kun edessä on haastava vierasottelu Sibiriä vastaan. Entistä vaikeammaksi tilanteen tekee se, että Jokereiden kokoonpano on todella repaleinen, sillä poissa ottelusta ovat Linnan juhliin matkustaneet Veli-Matti Savinainen, Mikko Lehtonen ja Marko Anttila. Tämän lisäksi myös Teemu Eronen on poissa pelaavasta kokoonpanosta henkilökohtaisten syiden vuoksi. Kun tähän lisätään koko kauden loukkaantumisesta kärsivä Oliver Lauridsen, niin puolustus on todella vajaavainen perjantaina.

Sibir oli todella heikossa hapessa marraskuussa, mutta suunta on kääntynyt viime viikolla Helsingistä haetun voiton myötä. Tämän jälkeen tilille on tullut voitot Severstalista ja Avangard Omskista, joten itseluottamus on vahvassa nousussa. Sibir onkin lähellä voittoa, joten laitetaan rohkeasti lapulle Sibir -1,5.

Mainos alkaa

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!