Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Djokovic ja Nadal iskevät yhteen Ranskan avoimissa!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen sukeltavat tällä kertaa punaiseen tiilimurskaan, sillä kohteet poimittiin Ranskan avointen välieristä.

Vetovihjeet triplaukseen:

Alexander Zverev – Stefanos Tsitsipas

Päivän ensimmäinen välierä on ennakkokaavailuissa Stefanos Tsitsipasin heiniä, mutta myös Zverev on ensimmäisen kierroksen nihkeän esityksensä jälkeen löytänyt peliinsä tason, joka on siivittänyt hänet erätappioitta välieriin saakka.

Mainos alkaa

Mikäli Zverevin syöttöpeli kulkee, voi edessä olla hyvinkin tasainen taisto.

Ei lähdetä kuitenkaan sen suuremmin arvuuttelemaan voittajaa vaan painetaan lapulle kelpo kertoimen tarjoava over 37,5 peliä.

Novak Djokovic – Rafael Nadal

Päivän jälkimmäinen välierä onkin sitten legendameiningillä höystetty näytös, kun massakenttien kuningas Nadal saa vastaansa maailmanlistan ykkösenä olevan Djokovicin.

Nadal on asetettu luonnollisesti ennakkosuosikiksi, mutta tuskinpa tästäkään ottelusta mitään yksipuolista tykitystä on odotettavissa – sen verran isosti Djokovic on jo uransa aikana näissä keitoksissa marinoitunut.

Myös tässä ottelussa valintamme on over. Kupongille poimitaan yli 36,5 peliä.

TÄSTÄ TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!