Vetovihjeet Triplaukseen – päivä 1: Wimbledonin välieriä lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Wimbledonin tennisturnaus on edennyt välierävaiheeseen, ja sieltä ponnistavat luoksemme myös vetovihjeet triplaukseen perjantain osalta!

Tsekkaa myös: Pallomeri.netin EM-finaali-KISA! – Lähimmäksi veikanneelle 50€ pelirahaa

Vetovihjeet triplaukseen:

Matteo Berrettini – Hubert Hurkacz

Italialainen Matteo Berrettini on ollut tässä turnauksessa vakuuttava, vaikka kaavio onkin ollut suotuisa ja hän on onnistunut välttämään aivan terävimmän kärjen pelureiden kohtaamisen.

Huippuvireessä on ollut myös altavastaajana välierään lähtevä Hurkacz, mistä kielii Daniil Medvedevin (3-2) sekä Roger Federerin (3-0) kaataminen.

Kuten yllä mainittiin, Berrettini on asetettu otteluun jopa selväksi ennakkosuosikiksi, mutta eiköhän luvassa ole melko tasainen taisto. Triplauksen avauskohteeksi poimitaan reilua overia 41,5:n pelin muodossa.

Novak Djokovic – Denis Shapovalov

Tämän ottelun ennakkosuosikki on täysin selvä, kuten Djokovicille tarjottavat 1,10-tyyppiset kertoimetkin osoittavat. Shapovalov on kuitenkin erinomainen peluri, joka haastanee Djokovicin edes asteen verran paremmin kuin kertoimet antavat olettaa.

Siksipä poimimmekin triplaukseen kohteen over 30,5 peliä. Tämä vaatii toteutuakseen sen, että Djokovicin keskittyminen herpaantuu edes hetkeksi, kuten hänellä välillä käy. Ei olisi mikään mahdottomuus, että Shapovalov laittaa mestarin tiukillekin – kunnes sitten mestari menee menojaan.

TÄSTÄ TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!