Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Philadelphia isännöi Carolinaa NHL:n puolella

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Perjantain kunniaksi on aika iskeä eetteriin vetovihjeet triplaukseen. Avauspäivän kohteet poimittiin yksinomaan NHL-kaukaloista.

Tsekkaa myös: Nappaa riskitön 10€ veto jääkiekkovedonlyöntiin!

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes

Hurricanesin hyvä lento katkesi hetkeksi, kun ensin joukkue taipui San Jose Sharksille jatkoajan jälkeen 2-1, ja seuraavassa ottelussa Seattle Kraken oli vahvempi samoin numeroin suoraan varsinaisella peliajalla.

Nyt joukkue on varmasti nälkäinen ja mielii takaisin voittojen tielle. Tätä urakkaa helpottanee se, että Flyers on omalta osaltaan neljän ottelun tappioputkessa.

Vierasjoukkueen ML-voittoa lapulle!

Tampa Bay Lightning – Seattle Kraken

Tulokasjoukkue Seattlen aikakausi NHL:ssä ei varmasti ole alkanut toivotulla tavalla. Varsinkin vierasotteluissa peli on ollut katastrofaalisella tasolla, sillä kahdeksasta matsista saldona on tasan yksi voitto.

Tampa Bay on niin paljon laadukkaampi materiaaliltaan, että triplauksen täydentäväksi kohteeksi poimitaan kotijoukkueen suora voitto.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!