Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Jääkiekko-kohteita perjantain lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänä perjantaina jääkiekosta! Lapulle valikoitui kaksi kohdetta Sveitsin NLA:sta, joita täydentää yksi valinta Liigasta.

Vetovihjeet triplaukseen:

Bern – Fribourg

Sveitsin liigaa menneinä vuosina hallinnut Bern on ollut vain varjo entisestään. Joukkue on onnistunut tällä kaudella keräämään 16 ottelusta yhtä monta pistettä, ja sarjasijoitus on viimeistä edellinen.

Fribourg puolestaan on ollut täysin päinvastaisessa lennossa, sillä se on NLA:n kärkipaikalla. Viimeisestä kolmesta ottelustaan se on napsinut voitot varsinaisella peliajalla, joten Fribourgin ML-voitto isketään Triplauksen avauskohteeksi.

Mainos alkaa

Lausanne – Zürich

Vierasjoukkue Zürich on yltynyt hurjaan joulua edeltävään vireeseen, sillä joukkue painelee 8 ottelun voittoputkessa – ja noista voitoista viisi viimeisintä on tullut suoraan varsinaisella peliajalla, jos yksi cup-ottelukin välistä lasketaan mukaan.

Lausanne on sekin pelannut tällä kaudella hyvin, mutta kun otetaan huomioon vieraiden vire – ja se, että Lausanne on viimeisestä viidestä matsistaan voittanut vain yhden varsinaisella peliajalla – kelpaa Zürich X2 erinomaisesti lapulle.

HIFK – SaiPa

Viimeisimpänä tarvitsemme lapulle jonkin ”varman” kohteen, jotta yhteiskerroin saadaan hilattua 3,00:n paremmalle puolelle.

Eiköhän HIFK:n ja SaiPan välisessä matsissa nähdä osumia, sillä tuskin kummallakaan joukkueella on puolustuspelaamisen ABC aivan mintissä näin tauon jälkeen.

Otetaan peleille siis ottelun yli 2,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!