Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: MM-karsintoja ja NHL:ää perjantain lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jääkiekon NHL:stä, mutta lappua maustetaan myös futiksen MM-karsinnoista poimitulla kohteella.

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

Andorra – Puola

Puola on vahvasti kiinni I-lohkon MM-jatkokarsintoihin oikeuttavassa paikassa, mutta mahdollista on vielä nousu Englannin ohi lohkon kärkeenkin. On siis aivan varmaa, ettei joukkue lähde leikkimään, vaikka vastus illan ottelussa onkin varsin kehnoa sorttia.

Andorra ei maaleilla ole itse juurikaan juhlinut, mutta omissa on kolissut senkin edestä. Valitaan lapulle ottelun yli 2,5 maalia.

Buffalo Sabres – Edmonton Oilers

Buffalo on Buffalo vaikka voissa paistaisi. Joukkueelta on nähty tällä kaudella totutun heikkoa tekemistä, ja tälläkin hetkellä Sabres seilailee viiden ottelun tappioputkessa.

Edmontonilla sen sijaan maalinteko rullaa lähes illasta toiseen. Vierasjoukkueen yli 2,5 maalia lähtee lapulle.

Carolina Hurricanes – Philadelphia Flyers

Carolina on voittanut viisi viimeisintä kotiotteluaan suoraan varsinaisella peliajalla ja onhan peli toki muutenkin ollut loistotikissä, sillä koko kauden aikana se on kärsinyt vasta yhden tappion.

Flyers saapuu otteluun 0-3-kotitappion Toronto Maple Leafsille kärsineenä. Eiköhän kotijoukkue paina kiekkoa vieraiden maaliin vähintään kolme kertaa. Carolinan yli 2,5 maalia lähtee siis täydentämään Triplaus-lapun.

TÄSTÄ TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!