Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: HIFK isännöi Sportia Liigassa

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Viikonloppu on jälleen koittanut, joten on aika kaivaa esiin vetovihjeet triplaukseen! Perjantaille poimittiin yksinomaan jääkiekkoa.

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

HIFK – Sport

Sport oli viime viikonloppuna kotikaukalossaan jopa selkeästi Pelicansia parempi, mutta siitä huolimatta sarjapisteet matkasivat Lahteen. Palkinto tuli kuitenkin keskiviikkona, kun joukkue haki TPS:stä 3-2-vierasvoiton.

HIFK on pikkuhiljaa nousemassa niin sanotusti ”omalle tasolleen”, mistä todisteena ovat viimeiseksi tulleet 5-2-voitto Ilveksestä ja 5-1-voitto Pelicansista.

Maalinteko on siis kunnossa, mutta tuskinpa vieraatkaan tänään jäävät ilman osumia, sillä niin ennakkoluulotonta peliä vaasalaiset ovat esittäneet.

Yli 4,5 maalia on valintamme Triplauksen kärkeen.

Dinamo Riika – HK Sotshi

KHL:n puolella päästään naatiskelemaan jumbofinaalihenkisestä kamppailusta, kun kahden eri divisioonan peränpitäjät kohtaavat Latviassa.

Molempien otteita on leimannut rankka ailahtelevuus, sillä välillä omissa on kolissut niin, että heikompaa hirvittää. Kääntöpuolena on kuitenkin tullut myös onnistumisia, joista Dinamolla viimeisin on sunnuntailta, kun se onnistui kaatamaan kivikovan Dynamo Moskovan 4-1.

Ilmassa leijuu vahvasti maalijuhlien tuntu, joten lapulle isketään myös tämän matsin osalta yli 4,5 maalia.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!