Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: OG ja HAVU ovat tulessa perjantaina!

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: OG ja HAVU ovat tulessa perjantaina!

Vetovihjeet triplaukseen sisältävät tänään niin Counter-Strikeä kuin valkovenäläistä jalkapalloa ja jääkiekkoakin. Alla perustelut ja päivän laput!

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

Pelikuponki 1:

OG – TyLoo

OG lähtee otteluun selvänä suosikkina, mutta joukkueen todellinen iskukyky on pieni arvoitus, sillä pelit eivät ole kulkeneet odotetulla tavalla. ESL Pro League -turnaus pelataan onlinessa ja se antaa aina oman mausteensa otteluun. TYLOO kärsi eilen tylyn tappion FaZelle, joten nyt on pölyt pyyhitty pois jaloista. OG tullee voittamaan kamppailun, mutta mikään ylijuoksu ei ole luvassa. Yli 2,5 karttaa tarjoilee sellaisen kertoimen, että se napataan lapulle.

Copenhagen Flames – HAVU

HAVU jatkaa Flashpoint-turnausta kohtaamalla viime kuukausilta tutun Copenhagen Flamesin. Joukkueet ovat tarjonneet todella tiukkoja vääntöjä, joissa molemmat ovat päässeet maistelemaan voittoja. HAVU on esiintynyt toistaiseksi tässä turnauksessa paremmin, mutta asetelmat ovat kohtuullisen tasaiset. Copenhagen Flames +1,5 kelpaa mainiosti Triplaukseen.

Tämä lappu osallistuu kampanjaan!

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Pelikuponki 2:

Yunost Minsk – Soligorsk

Valko-Venäjän lätkäliigassa on edessä finaalisarja. Soligorsk joutui taistelemaan välierissä täydet 7 ottelua ennen kuin paremmuus Neman Grodnon kanssa saatiin selvitettyä, kun taas Yunost Minsk hoiti oman hommansa voitoin 4-1.

Runkosarjan voittanut minskiläisjoukkue on nyt saanut levätä ja valmistautua finaalisarjaan, mikä tuo kotijoukkueelle varmasti etua.

Yunostin kotiottelut välieräsarjassa olivat melkoisia maalijuhlia, joissa myös oma verkko heilui siihen malliin, että napataan triplaukseen koko ottelun maalimäärä-kohde. Ja mikä parasta; yli 2,5 maalia riittää tässä kohtaa lapulle.

Ruh Brest – BGU Minsk

BGU Minsk kuului viime kaudella Valko-Venäjän futisliigan keskikastiin, mutta tuoreen sesongin se aloitti hienosti kaatamalla eurokentilläkin marinoituneen BATEn lukemin 3-1.

Sarjanousija FC Ruh Brest tuli sekin hienosti kauteen kaatamalla Dinamo Minskin vieraissa 1-0.

Uskotaan kuitenkin siihen, että nyt sarjanousijan alkuinnostus-yllätyskortti on jo käytetty, ja totuus valkenee tänään. Vierasvoittoa lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut