Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Neftehimik isännöi Omskia KHL:ssä!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään jääkiekon KHL:stä sekä Ranskan futiksen pääsarjasta. Alla lappu perusteluineen!

Vetovihjeet triplaukseen:

Neftehimik Nizhnekamsk – Avangard Omsk

Neftehimikin kausi on koronasekoiluineen ollut melkoisen mollivoittoinen. Ensin joukkue hävisi jopa surullisen kuuluisaksi nousseessa matsissa Jokereille 6-0 ja tämän jälkeen SKA Pietari oli parempi 5-2.

Paluu kotikaukaloon ei sekään tuonut kaivattua piristystä, sillä Avtomobilist kävi hakemassa 6-3-voiton.

Omskilla puolestaan on takanaan 4-3-voitto SKA Pietarista, ja tätä matsia edelsi 3-2-vierastappio Salavat Ufalle.

Maaleja molempien jengien matseissa on siis nähty, joten isketäänkin triplauksen kivijalka-kohteeksi ottelun yli 5,5, maalia – onhan Omsk yksinään mättänyt pelkästään viimeiseen neljään koitokseen peräti 18 osumaa.

Lyon – Nimes

Kuten jo päivän Tuplaus-vihjeissä todettiin, Lyonin keräämät neljä pistettä eivät missään määrin ole riittävä tulos kolmen ottelun jälkeen. Nimes on sen verran heikko vastustaja, että nyt Lyonin pitäisi päästä kaunistelemaan näitä tilastoja kolmen sarjapisteen muodossa.

Eiköhän tänään nähdä osumia. Triplaukseen nappaammekin siis kohteeksi Lyonin yli 1,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!