Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Mukana erikoiskohteita!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään futiksen parista. Lapulle löytyi kohteet Saksan kahdelta ylimmältä sarjatasolta, sekä myös Serbian liigasta.

Vetovihjeet triplaukseen:

Proleter – Backa Topola | 19:00

Aloitetaan siitä erikoisimmasta valinnasta, eli Serbian liigan matsista.

Sarjan nelosena oleva Backa Topola palasi viime viikonloppuna koronatauolta jyräämällä Javorin kentänrakoon lukemin 6-1. Tämä kasvatti samalla joukkueen tappiottomien matsien putken jo 19:ään.

Mainos alkaa

Illan vastustaja Proleter kuuluu alemman keskikastin joukkueisiin, joten Topolan pitäisi ottaa helppo voitto ottelusta, jossa nähdään runsaasti maaleja. Triplaukseen napataan kuitenkin maltillinen ottelun yli 1,5 maalia.

Bochum – St. Pauli | Klo 19:30

St. Paulin paluu koronataolta 2. Bundesliigan peleihin ei ole sujunat ainakaan maalirikkaimmalla tavalla, sillä joukkue on onnistunut pöllyttämään vastustajan maaliverkkoja neljässä ottelussa vain kaksi kertaa.

Bochumille puolestaan neljässä paluun jälkeisessä ottelussa on tehty vain yksi maali omiin.

Nämä kaksi asiaa, kun ynnäillään yhteen, on St. Paulin alle 1,5 maalia valintamme lapulle.

Freiburg – Mönchengladbach | Klo 21:30

Mönchengladbachin viimeiset ottelut ovat olleet melkoista hurlumheitä: Saldona on 3-1- ja 4-1-voitot sekä myös 3-1-tappiokin.

Freiburgin matsit ovat olleet vähämaalisempia, mutta viitteitä hurlumhein olemassaolosta antoi edelliskierroksen 3-3-tasapeli Frankfurtia vastaan.

Kaikki mahdollisuudet sille, että illalla nähdään paljon maaleja, ovat olemassa. Napataankin siis triplauksen viimeiseksi kohteeksi tämän ottelun yli 2,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!