Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Perjantain valinnat löytyvät Liigasta

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Perjantain valinnat löytyvät Liigasta

Triplaus-kampanja tarjoilee jännitystä viikonlopulle, sillä jaossa on jälleen 2000 euron jättipotti! Tässä vetovihjeet perjantaille!

Mikäli et ole ennen osallistunut Triplaus-kampanjaan, niin lisätietoa ideasta ja säännöistä löydät sivuiltamme löytyvästä artikkelista ”Mikä ihmeen Triplaus? – Tästä hauskassa kampanjassa on kyse

Vetovihjeet triplaukseen:

Jukurit – JYP

JYP pelaa todella isoista pisteistä perjantaina Mikkelissä, sillä joukkue tarvitsee todellakin kolme pistettä mukaansa. Sen sijaan Jukureiden motivointi otteluun voi olla vaikeata, sillä tyhjennysmyynnit käynnistyivät Mikkelissä. Ensiksi seuraa vaihtoi tähtihyökkääjä Mika Partanen, jonka jälkeen maisemaan vaihtoi Aleksi Salonen. JYP on hävinnyt kaksi viimeisintä ottelua, mutta tänään Risto Dufvan miehistö palaa jälleen voittojen tielle. JYP yli 2,5 maalia lapulle!

Tappara – Ilves

Liigassa pelataan tänään Tampereen paikallisottelu, kun Tappara ja Ilves iskevät yhteen. Tappara on voittanut edellisestä kymmenestä pelistä peräti yhdeksän, kun taas Ilveksen peliesitykset esitykset ovat ailahdelleet. Tupsukorvat kävivät muun muassa keskiviikkona häviämässä Sportille numeroin 6-1. Vaikka paikallispelit ovat auttamatta erilaisia pelejä, niin tänään Tappara kestää suosikin paineet. Kotivoittoa lapulle!

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Katso myös: Video: Urheilufanin unelmamatka Los Angelesiin oli loistava onnistuminen!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut