Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigaa ja KHL:ää perjantain lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tällä kertaa yhdistelmänä KHL:stä sekä Liigasta. Alla perjantain valinnat perusteluineen!

Triplaus-vetovihjeet perjantaille:

HPK – KalPa

Triplauksen avauspäivän kulmakiveksi nostetaan tämä ottelu. HPK on ollut niin umpisurkea, että heikompaa saattaisi jopa hirvittää, mikä avanneekin KalPalle tänään loistavan mahdollisuuden viedä kolme pistettä mennessään.

Kerhon viimeisin varsinaisen peliajan voitto on loka-marraskuun taitteesta, minkä jälkeen se on seilannut Liigassa 18 ottelun putken, johon mahtuu 16 tappiota ja kaksi jatkoajalla tai rankkareilla tullutta voittoa.

Mainos alkaa

HPK ja KalPa kohtasivat viimeksi kolmisen kuukautta sitten, ja tuolloin KalPa vei pisteet Hämeenlinnasta 5-1-voiton turvin. Tällä kertaa KalPa saapuu Hämeenlinnaan 5-2-voitto Jukureista allaan.

Isketään lapulle KalPa -1,5, eli vierasjoukkueen vähintään kahden maalin voitto!

Dinamo Minsk – CSKA Moskova

Dinamo saa vieraakseen ärsytetyn tähtisikermän Moskovasta, sillä on onhan CSKA hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan (CSKA-Jokerit 1-3, Dynamo-CSKA 4-3).

Minskiläisten kannalta tämä ei varmastikaan tiedä hyvää. Dinamo on joukkue, josta CSKA:n on yksinkertaisesti kairattava voitto ja saatava tappioputkensa katkaistua.

Triplauksen toiseksi kohteeksi riittää CSKA:n ML-voitto, mikä tuntuukin varsin turvalliselta valinnalta.

TRIPLAUKSEEN!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!