Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liiga ja Bundesliiga löytyvät perjantain lapulta

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigasta sekä Saksan Bundesliigasta. Alta pääset lukemaan perustelut ja tsekkaamaan pelivalinnat iltaan.

Vetovihjeet triplaukseen:

Hoffenheim – Dortmund

Dortmund pelasi värikkään ottelun tiistaina Leipzigiä vastaan, sillä loppunumerot kirjattiin lopulta 3-3. Dortmundille pistemenetys oli karvas, koska voittoa tarjottiin oikein kultalautasella, mutta henkilökohtaiset virheet maksoivat lopulta voiton. Hoffenheim aloitti kauden mainiosta, mutta viime viikot ovat olleet vaikeita ja se on pudottanut sijoitusta sarjataulukossa. Tiistaina joukkue pääsi kuitenkin takaisin voittojen tielle, kun Union Berlin kaatui 2-0. Dortmund on joukkueista materiaaliltaan vahvempi nippu, joten voitto on ehdottomasti haarukassa, kunhan virheet jätetään pois. Dortmundille on tarjolla sen verran kovaa kerrointa, että se lähtee lapulle.

Lukko – Sport

Lukko nappasi maajoukkuetauon jälkeen komean voiton, kun se kaatoi vieraskaukalossa HIFK:n numeroin 5-2. Sen sijaan Sport kärsi katkeran 3-2-jatkoaikatappion HPK:lle, minkä lisäksi joukkueen ykkösvahti Niko Hovinen loukkaantui. Hovinen tuskin hyppää kaukaloon vielä perjantaina ja se on massiivinen menetys Sportille, koska kakkosvahti Stefan Steen on ollut luvalla sanoen huono tällä kaudella. Lukko on ollut tällä kaudella erittäin hyvä kotikaukalossa ja osumia on syntynyt reippaasti. Laitetaankin lapulle Lukon yli 2,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!