Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Liigaa lauantain lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat myös tänään Liigasta, josta poimitaan lapulle kaksi kohdetta. Tsekkaa pelivalinnat tästä!

Vetovihjeet triplaukseen:

HPK – Ilves

Vierasjoukkueen roolia tänään esittävä Ilves on vajonut synkkyyteen – näin sen varmasti voisi kauniilla tavalla ilmaista. Sen verran tappioita on koko vuoden 2021 aikana nimittäin tilille kertynyt.

Mainos alkaa

Viimeisimpänä Sport kävi hakemassa Tampereelta voiton perjantai-iltana lukemin 4-7. Tällä kohteellahan me myös aloitimme eilen Triplauksen.

HPK:lla on tällä hetkellä hyvä henki päällä, sillä joukkue painelee neljän matsin voittoputkessa. Siksipä lapulle poimitaankin HPK 1X.

Ässät – HIFK

Tässä matsissa asetelmat ovat hyvin samankaltaiset kuin Hämeenlinnan ottelussakin: Ässillä on menossa sysimusta vaihe, kun taas HIFK on hyvässä lennossa.

Viimeisimpänä Ässät hävisi perjantaina sarjajumbo JYPille lukemin 5-2, kun taas HIFK kasvatti voittoputkensa keskiviikkona jo viiteen kaatamalla sarjakäri Lukon 1-0.

HIFK -1,5 täydentää triplauksen.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!