Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigan puolella käynnistellään viikonlopun urakka

Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigan puolella käynnistellään viikonlopun urakka

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään Liigan puolelta, missä pelataan viiden ottelun kierros. Tässä perustelut ja pelivalinnat illan otteluihin.

Vetovihjeet triplaukseen:

Lukko – Kärpät

Kärpät on hävinnyt nyt kaksi ottelua putkeen, joten oululaiset ovat varmasti latautuneet hyvin Rauman reissulle. Lukon otteet ovat ailahdelleet paljon tällä kaudella, joten mukaan on mahtunut hyviä ja huonoja otteluita. Kärpät onkin joukkueista selvästi tasaisempi ja se voi olla myös illan yksi ratkaisun avaimista. Luotetaan Kärppien materiaalin voimaan ja siihen, että pisteet lähtevät Ouluun.

Tappara – Ässät

Tappara nousi vielä viime kierroksella mukaan taisteluun runkosarjan voitosta, kun joukkue haki täyden pistepotin Oulusta. Nyt edessä pitäisi olla huomattavasti helpompi ottelu, kun vieraaksi saapuu 10. sijalla majaileva Ässät. Porilaiset ovat hävinneet edellisistä viidestä pelistä neljä ja näissä omiin on kolissut 16 maalia. Tapparalla onkin loistavat mahdollisuudet voittoon ja jopa pieneen maali-ilotteluun. Laitetaan lapulle Tapparan yli 2,5 maalia.

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut