Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: Liigaa perjantain lapulle kahden kohteen verran!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat avauspäivän osalta jääkiekon Liigasta, josta poimittiin kaksi kohdetta. Tässä vihjeet perusteluineen!

Vetovihjeet triplaukseen – perjantai:

Ilves – Kärpät

Ilveksen meno on ollut viime aikoina todella mollivoittoista; viimeiseen 11 matsiin mahtuu nimittäin vaivaiset kaksi voittoa.

Kärppien tekeminen puolestaan on ollut aivan päinvastaista, ja se onkin näyttänyt niitä heräämisen merkkejä, joita siltä on odotettu materiaalinsa puolesta jo pidemmän aikaa.

Viimeisen kuuden matsin saldo näyttää neljää varsinaisen peliajan voittoa, yhtä jatkoaikavoittoa sekä yhtä tappiota, joka sekin tuli KooKoolle vasta rankkareiden jälkeen.

Momentum on tämän illan matsissa niin vahvasti vieraiden puolella, että Kärppien voitto kelpaa mainiosti Triplauksen kulmakiveksi

SaiPa – Lukko 

Sarjakärki Lukon meno on ollut vakuuttavaa, sillä viimeisintä rankkareilla koettua KooKoo-tappiota ennen raumalaiset olivat vieneet neljä ottelua suoraan varsinaisella peliajalla.

Lukko on hävinnyt tällä kaudella vain kertaalleen kaksi ottelua peräjälkeen, joten eiköhän tänään jäällä nähdä latautunut vierasjoukkue, joka takaa isännille hikisen iltapuhteen.

Triplaukseen vaadittava 3,00 kerroin saadaan kasaan Lukon ML-voitolla.

TRIPLAUKSEEN!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!