Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: NHL-kohteilla jatketaan lauantainkin osalta!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Perjantaina NHL-kohteet olivat osuvaa valuuttaa, joten miksipä muuttamaan hyvää taktiikkaa? Vetovihjeet triplaukseen poimitaan siis myös tänään taalaliigasta!

Nappaa riskitön 10€ veto jääkiekkovedonlyöntiin!

Triplauksen vetovihjeet – lauantai:

Florida Panthers – Seattle Kraken

Panthers on ollut jopa sensaatiomaisen kova kotijoukkue alkukaudesta. Tätä väitettä tukee se fakta, että joukkueella on tänään mahdollisuus tehdä NHL-historiaa: mikäli Panthers voittaa, nousee se NHL-historian ykkössijalle voitettujen kotipelien putkessa kauden alusta lukien.

Mitään syitä sille ei ole, miksei kauden kahdestoista kotivoitto heltiäisi. Onhan Seattle omalta osaltaan hävinnyt yhtä vaille kaikki vierasottelunsa. Viimeisin tappio tuli perjantain kierroksella Tampa Bay Lightningille 3-0.

Ennätyksen rikkominen tuo kotijoukkueelle varmasti vielä hitusen lisämotivaatiota, joten lapulle isketäänkin Panthers -1,5!

Arizona Coyotes – Dallas Stars

Arizona on ollut yksi tämän kauden heikoimpia joukkueita, sillä 20 ottelua ovat tuoneet vaivaiset 10 sarjapistettä. Dallasilla on puolestaan viime aikoina luistanut, sillä se pääsee otteluun kolmen matsin voittoputkessa. Viimeisimpänä kaatui kivikova Colorado Avalanche lukemin 3-1.

Vieraat ovat materiaaliltaan – ja vireensä osalta – sen verran kotijoukkuetta edellä, että triplauksen täydentäväksi kohteeksi poimitaan Dallasin ML-voitto.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!