Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Kohteet napataan lätkästä sekä futiksesta!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänäänkin Valko-Venäjältä, jossa niin jääkiekon kuin jalkapallonkin pääsarjat pyörivät täyttä häkää.

Vetovihjeet triplaukseen:

Yunost Minsk – Soligorsk

Valko-Venäjän lätkäliigan finaalisarja käynnistyi eilen odotetuissa merkeissä, kun runkosarjan voittanut Yunost Minsk jyräsi seiskapeliin venyneen välieräsarjan väsyttämän Soligorskin tylysti 5-1.

Tuskinpa Soligorsk tästä ainakaan voittoon vaadittavalla tavalla piristyi, joten sama meininki jatkunee myös tänään. Ei vieraat silti kuitenkaan maaleitta taaskaan jää, joten napataan lapulle ottelun yli 4,5 maalia!

Mainos alkaa

Tätä tukee myös se, että jo aiemmissa Yunostin kotiotteluissa maaleja on syntynyt runsain mitoin; viimeisimmässä neljässä ottelussa yhteensä peräti 25, eli 6,25:n keskiarvolla.

Slavia Mozyr – BATE

Kaksi jälkimmäistä kohdetta tulevatkin sitten saman maan futisliigasta.

Eurokenttien vakionimi BATE avasi sarjakautensa viime viikolla 3-1-vierastappiolla. Samoin tappionumeroin pättyi kuitenkin myös Slavia Mozyrin kaudenavaus.

Keskikastin kieppeillä viime kaudella pyörinyt Mozyr on joukkue, josta BATEn tulee hakea täydet kolme sarjapistettä.

BATE on iskenyt joukkueiden neljässä viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa yhteensä 14 osumaa, joten BATEn yli 1,5 maalia on valintamme.

FC Minsk – Dinamo Minsk

Kerroin alkaa kahden yllä mainitun kohteen myötä hipomaan jo vaadittua 3,00:aa, joten tähän matsiin riittää todella, todella pieni kerroin.

Joukkueiden viimeinen keskinäinen ottelu päättyi elokuussa lukemiin 3-2.

Eiköhän Minskin paikallismatsi tarjoile tänäänkin osumia, joten lapulle otetaan koko ottelun vähintään yksi maali, eli yli 0,5 maalia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!