Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: La Ligaa ja Portugalin pääsarjaa lapulle!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat viikonlopun alkajaisiksi futiksesta. Lapulle mahtui yhden kohteen veerran niin Portugalin kuin Espanjankin pääsarjaa.

Vetovihjeet triplaukseen:

Sporting CP – Santa Clara

Portugalin suurseura Sporting painelee kovassa kotiputkessa, sillä se on 8 kotivoiton putkessa – ja koronatauon jälkeiseenkin aikaan noista matseista mahtuu kolme.

Mainos alkaa

Sarjan keskikastissa oleva Santa Clara puolestaan on hävinnyt kaksi viimeisintä otteluaan itseään sarjataulukossa alempana oleville joukkueille.

Sporting voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen vieraskentällä 4-0, ja eiköhän se tänäänkin voiton nappaa. Isketään kovalla itseluottamuksella Sporting -1 lapulle!

Real Madrid – Alaves

Real Madrid on voittanut koronatauon jälkeen kaikki seitsemän otteluaan. Alaves puolestaan on viiden matsin tappioputkessa.

Pidemmittä puheitta: Real Madridin voitto napataan triplaus-kupongille

TRIPLAUS-KAMPANJAAN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!