Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: KHL valtaa perjantain lapun!

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Viikonloppu on ovella, mikä tarkoittaa tietenkin Triplauksen alkamista! Vetovihjeet kyseiseen kampanjaan tulevat tänään yksinomaan KHL:stä.

Vetovihjeet triplaukseen:

Ak Bars Kazan – Avangard Omsk

Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina todella runsasmaalisia otteluita riippumatta siitä, onko vastassa ollut joku kärkipään jengeistä vai jokin hieman heikommin suorittavista nipuista.

Kazanin viimeisessä viidessä ottelussa osumia on varsinaisella peliajalla nähty 32 ja Omskilla peräti 39. Kazanilla keskiarvo per ottelu on siis tällä otannalla 6,4 maalia ja Omskilla hurjat 7,8.

Triplauksen avauskohteeksi isketään ottelun yli 4,5 maalia.

Severstal Tsherepovets – Dinamo Riika

Jos on Kazanin ja Omskin matseissa nähty maaleja, niin aivan samaa voi sanoa tämän parivaljakon viimeaikaisista otteista: Severstalin viisi viimeistä matsia ovat sujuneet nimittäin 36 maalin tahdissa, ja Dinamon matseissa maaleja on syntynyt samalla ajanjaksolla 39.

Eihän meillä ole muuta mahdollisuutta kuin täydentää kuponki tämän matsin kohteella yli 5,5 maalia.

TRIPLAUKSEEN!

kaomsevdin1501

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!