Vetovihjeet triplaukseen – päivä 2: Liiga ja KHL tarjoilevat over-tuplan!

vetovihjeet Triplaus päivä 2 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänäänkin Liigasta ja KHL:stä. Lauantaina jatketaan hyväksi havaitulla over-linjalla.

Vetovihjeet triplaukseen:

SaiPa – Kärpät

SaiPan peli ei ole lähtenyt rullaamaan, sillä kolmen voiton kylkeen on kerääntynyt jo viisi tappiota, ja lappeenrantalaiset löytyvätkin sarjataulukon häntäpäästä.

Täysin toisenlainen meno on ollut Kärpillä, jonka saldo näyttää seitsemää voittoa. Ainoa tappio tuli Tapparaa vastaan. Kärpät on heiluttanut vastustajien maaliverkkoja tasaisen varmaan tahtiin, joten uskotaan, että niin tapahtuu myös tänään. Lapulle lähtee Kärppien yli 2,5 maalia.

Mainos alkaa

CSKA Moskova – Dinamo Riika

CSKA:n seitsemän ottelun voittoputki tuli päätökseensä torstaina, kun erinomaisesti kautensa aloittanut HK Vitjaz haki Moskovasta pisteet 2-1-voitolla.

Dinamo Riikan kannalta tämä on melkoinen harmi, sillä se saa lauantaina vastaansa ärsytetyn tähtisikermän. Dinamo kuuluu koko KHL:n heikoimpiin joukkueisiin ja viimeisimmässä ottelussaan se kärsi nöyryyttävän 0-7-kotitappion Omskille. Voittoja viimeisestä 10 ottelusta on kertynyt tasan yksi – ja sekin jatkoajalla.

Maalijuhlien maku roikkuu ilmassa, ja ottelun yli 4,5 maalia tuntuukin todella hyvältä valinnalta.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

triplaus la 0510 vetovihjeet

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!