Vetovihjeet triplaukseen – päivä 1: KHL ja Ranskan Ligue 1 löytyvät perjantain lapulta

vetovihjeet Triplaus päivä 1 - Pallomeri.net

Vetovihjeet triplaukseen tulevat tänään KHL:n sekä Ranskan Ligue 1:n puolelta. Lue perustelut ja tsekkaa pelivalinnat!

Vetovihjeet triplaukseen:

SKA Pietari – Lokomotiv Jaroslavl

Kummankin kausi on alkanut mainiosti, sillä SKA Pietarilla on kolmen pelin jälkeen viisi pistettä ja Lokomotiv Jaroslavlilla maksimit kuusi pistettä. Lokomotiv vahvistui täksi kaudeksi kivasti ja joukkueelta sopii oikeasti odottaa menestystä. Myös valmennus meni uusiksi ja Andrei Skabelka on osoittanut KHL:ssä saavansa joukkueen pelaamaan yhtenäisesti. Lokomotiv Jaroslavl omaa täydet mahdollisuudet voittoon Pietarissa, mutta otetaan lapulle hieman varmemman kuuloinen yli 1,5 maalia.

Avtomobilist – Torpedo

Mainos alkaa

Avtomobilist on aloittanut kauden kolmella voitolla ja omiin on mennyt vain yksi maali. Se kertoo kaiken siitä, kuinka valmiina joukkue on ollut pelaamaan. Torpedon tilillä on puolestaan yksi voitto ja kaksi tappiota. Avtomobilist on materiaaliltaan parempi joukkue ja myös yhtenäisyys on ihan eri tasolla. Kotikaukalossa sen pitäisikin napata selvä voitto.

Bordeaux – Lyon

Lyon aloitti kauden vakuuttavalla 4-1-voitolla, kun taas Bordeaux on kerännyt kahdesta ottelusta neljä pistettä. Lyonin vahvuus on ehdottomasti hyökkäys, joka tekee tuhoja pirteällä ja iloisella pelaamisella. On vaikea nähdä, että Bordeaux onnistuisi hyydyttämään tuon koneiston. Lyon yli 0,5 maalia lapulle.

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!